Részt vett már egy macaron sütő tanfolyamon?

Kattintson, ha Ön is részt venne egy ilyen tanfolyamon
Kattintson, ha Ön is részt venne egy ilyen tanfolyamon

Biztosan látott már olyan műsorokat, ahol több résztvevő azon verseng, hogy adott időn belül, a rendelkezésre álló alapanyagokból minél ízletesebb, színesebb és látványosabb étket főzzenek és tálaljanak fel. Általában egy mesterszakácsokból álló zsűri dönti el, hogy melyik lesz a továbbjutó és persze a nyertes gasztronómiai alkotás. Ha még soha nem próbálkozott a népszerű francia édesség elkészítésével, akkor egy ilyen tanfolyamon könnyen megtanulhatja a szükséges lépéseket.

Vagyis itt nem a versenyen van a hangsúly, hanem azon, hogy elsajátítsa egy igazán kivételes és egyre népszerűbb finomság elkészítésének a fortélyait. Persze az internet is tele van számos macaron recepttel, amelyek az elkészítési folyamatot is leírják, azonban nem biztos, hogy az olyan titkokat is papírra vetik, amelyektől a macaron valóban olyan lesz, ahogy az elő van írva. Amennyiben befizet egy macaron sütő tanfolyamra, lehetősége nyílik birtokába jutni ezeknek a titkoknak, hiszen mindvégig ott lesz Ön mellett egy mesterszakács, aki minden lépésnél elmondja, hogy a következő lépést miként kell megtenni. A kurzust követően otthon is elkészítheti ezt a francia finomságot, amivel garantáltan leveszi a vendégeit a lábukról. Mit kell tennie ahhoz, hogy része legyen egy ilyen tanfolyamon? Mindenekelőtt be kell fizetnie a tanfolyam díját, ami mindössze 9.900 Ft, amiért kap egy élmény vouchert. Ezen megtalálja majd a mesterszakács elérhetőséget, akivel időpontot egyeztethet. A tanfolyam 3 órás, ami alatt minden résztvevő elkészíti élete első, igazán sikeres macaron süteményét.

Természetesen a tanfolyamon elhangzottakról minden résztvevő megkapja az írott anyagot is, így nem szükséges jegyzeteléssel tölteni az időt, hanem teljes egészében átadhatja magát az konyhai alkotásnak. Amúgy meg a környezet is olyan, ahol szabadon engedheti a fantáziáját. Tehát, ha szeret sütni-főzni, akkor itt a nagy lehetőség, hogy valami különlegességgel is megpróbálkozzon! Sőt, meglepetés gyanánt valamelyik kedves ismerősének is befizethet a szóban forgó kurzusra.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük