Samsung Galaxy Note 20 Ultra tok a tökéletes védelemért

Samsung Galaxy Note 20 Ultra tok
Samsung Galaxy Note 20 Ultra tok

Az okostelefonokon egyre nagyobb divat lett az üveghátlap, illetve a rengeteg kamera, ami sokszor 3-4 darabot is jelenthet egymás mellett. Így már nemcsak a telefon kijelzőjét, hanem a hátlapot is védenünk kell, amire tökéletes lehet egy Samsung Galaxy Note 20 Ultra tok az aun.hu kínálatából.

A végleges döntés előtt mindig érdemes felmérni a termék sajátosságait, hiszen sokszor a szilikon példányok rendkívül mutatósak, azonban a védelmi funkciójuk gyenge. A tökéletes biztonságért főként a Supcase Unicorn Beetlge Pro 3 részes Defender darabot ajánljuk. Ez a Samsung Galaxy Note 20 Ultra tok elegáns fekete színével szinte bárkinek elnyeri a tetszését.

A 3 rész pedig utolérhetetlen védelmet biztosít. Maga a tok egy elő- és egy hátlapból áll, amin kitámasztó is helyet kapott a komfort érdekében. Az anyaga pedig TPU és polikarbonát elegye, ami remekül megállja a helyét a nagyobb eséseknél is. Természetesen a kameránkat is biztonságban tudhatjuk majd, hiszen a tok kialakításának köszönhetően egy mélyedésben kap helyet.