Szép és még fűt is a beépíthető elektromos kandalló

beépíthető elektromos kandalló

Amikor egy új fűtőegység kiválasztására kerül sor, akkor nincs könnyű helyzetben az ember. A felhozatal ezen a területen óriási. Természetesen ennek megvan azon előnye, hogy ilyen módon mindig igényre szabható a teljesítmény és a kinézet is. A hagyományosnak nevezhető vegyes- és gáztüzelésű rendszereken túl, a beépíthető elektromos kandalló tökéletes alternatívát nyújt.

A gyakran több 1000 W fűtő kapacitás, kiváló szigetelés mellett, a legtöbb helyiséget képes az átmeneti időszakon túl, a tél közepén is kiszolgálni. Ezen kívül, ez az egyetlen olyan fűtőelem, ami nyáron is bekapcsolható. A beépíthető elektromos kandalló többféle színű láng- és parázsszimulációval rendelkezik.

Ezek tetszés szerint állíthatóak, így mindig nyújtanak valami pluszt és sajátos élményt. Ilyen formában, a romantikus esték hangulatát még a légkondicionáló fokozott működésének árnyékában sem kell mellőznie. A beépíthető elektromos kandalló többféle burkolattal, bármiféle kémény nélkül képezhető ki. Olyan dísze lesz az otthonának, amire mindig örömmel fog majd rátekinteni.