Ovis táska ismert mesehősökkel

Pókemberes táska

Emlékszünk rá, hogy anyukánk mibe tette az uzsonnánkat oviba indulás előtt? Az ovis táska számos változata található meg a lyamar.hu webáruház kínálatában, ahol minden csemete kiválaszthatja a kedvencét.

Egyszerűen csak meg kell rendelni és egy-két nap múlva már meg fog érkezni az ovis táska, pontosan az, amelyiket kiválasztottuk. Most már elengedhetetlen, hogy ezeken a termékeken ne szerepeljen valamilyen népszerű mesehős, ezért olyan darabok közül választhatunk, amiket a Jégvarázs, Verdák, Pókember, Mancs őrjárat szereplői díszítenek.

Színpompás vidám darabok és úgy lettek kialakítva, hogy még a legkisebbek is élvezettel viseljék ezeket az ovis táskákat. Kényelmesek, az állítható pántnak köszönhetően, ezért nem gátol a mozgásban viselet közben.

A cipzár szintén jó minőségű, ezért nem fog tönkremenni egyik modell esetében sem. Választhatunk több zsebes ovis táskát is, mert így az elemózsia mellett, más fontos dolgokat is megával vihet a gyermekünk az óvodába, amire napközben szüksége lesz. Kedvező áron bármikor megrendelhető a lyamar.hu oldalról.

Print Friendly, PDF & Email