A svájci órák magasabb árkategóriában mozognak

svájci órák
Svájci órák

A letisztult formák és a minőség sok felhasználó pénztárcáját kinyitja. A svájci órák nem véletlenül terjedtek el az egész világon, a többi márka is hozzájuk hasonlítja a termékeit. Már maga a szó is azt mutatja, hogy a kiválasztott óra hosszú évekig fogja bírni, úgyhogy csak az összeget kell összespórolnunk hozzá.

Az elegáns és precíz órák alsó határa a 100 ezer Forint szokott lenni, de valamikor ennek a háromszorosát is elkérhetik. Persze vannak olyan modellek, amelyek a gyermekeknek készülnek, azonban itt is elérjük a 20 ezres kategóriát. Ha nem vágyunk a legdrágábbra, azonban tényleg svájci minőséget akarunk, akkor a legolcsóbb megoldást a Swarovski szokta nyújtani.

Ebben a márkában főleg a női vonalak nyernek, a férfiaknak nincs más választásuk, mint a prémium kategória. Amikor svájci órákat akarunk beszerezni, akkor tudjuk előre, hogy meg kell fizetnünk az árát. Gondoljunk arra, hogy valójában befektetünk, hiszen jó darabig nem kell majd újat vennünk és tényleg érződni fog a minőség.