A tetőablak árnyékoló minden otthonba tökéletes

Tetőablak árnyékoló

Nyáron nagyon zavaró tényező, ha túl sok fény áramlik be a lakásba. Ez a dolog idegesítheti, például pihenés közben. A tetőablak árnyékoló kiváló megoldás, ha ezt el szeretné kerülni. Ezen felül takarékosnak is nevezhető, hiszen télen szigetel, tehát nem engedi ki a hőt a lakásból.

A nap bármelyik szakában tökéletesen besötétítheti vele a lakást. Olyan anyagból készül, ami nem ártalmas az egészségre. A gyerekszobába is gyakran alkalmazzák. A tetőablak árnyékoló esztétikus, tehát egyáltalán nem rontja a helyiség összképét.

Színes változatok is kaphatóak, így kedvére válogathat. Manapság már léteznek elektromos és napelemes változatok egyaránt. Ezek a távvezérlővel működtethető berendezések akkor jelentenek ideális segítséget, ha olyan magasságba kerül felszerelésre a termék, amit kézzel nem tud elérni.

Felhelyezését illetően az ablakszárnyra lehet telepíteni. A nyitást és a zárást nem akadályozza. A tetőablak árnyékoló kellemesebb környezetet teremt az otthonában. Ezért, aki csak teheti szerezze be!

Print Friendly, PDF & Email