Felidézi a kalandokat a Harry Potter puzzle

Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola

Ki ne hallott volna a kis varázslótanonc kalandos történetét, akinek végül sikerült legyőznie a gonosz Voldemortot. A filmek nemzetközi sikere vitathatatlan, hiszen rengeteg gyerkőc volt képes azonosulni Harry kalandjaival.

A könyvekben és a filmekben is fontos szerepet játszottak a különös és varázslatos helyszínek, amiket most a Harry Potter puzzle segítségével bármikor kirakhatunk, ráadásul nem is akárhogy, hanem 3D-ben.

A kicsik és nagyoknak is kiváló kikapcsolódás lesz felépíteni a már jól ismert épületek és helyszínek kicsinyített mását. Akár egy saját történetet is kitalálhatunk közben, hiszen a Harry Potter puzzle remek táptalajt biztosít a fantázia szárnyalásához.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogyha a kirakott 3D modellek lenyűgöző látványt nyújtanak. A gyűjtőknek szinte kötelezőnek számít a beszerzésük. A jól eltalált dizájnnal rendelkező Harry Potter puzzle akár a gyerekszoba díszévé is válthat. Többféle változatban rendelhető meg az scolorjatek.hu webáruházból, ahol sok más izgalmas játék is helyet kapott Harry Potter puzzle mellett.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük