Minőséget képvisel a Tikkurila

Tikkurila
Tikkurila

Aki rendszeresen szokott barkácsolni, az bizonyára megtapasztalhatta, hogy mennyivel könnyebb minőségi alapanyagokkal dolgozni. Minden téren kimagaslónak számít a Tikkurila. Használható beltéri falakhoz, betonfelületekhez, bútorokhoz és a kültéri fafelületekhez szintén ideális választás.

A kültéri változatok jól bírják az időjárási körülményeket. Ellenálló bevonatot képeznek a veranda korlátján vagy a kerítésen. A fából készült kerti bútorok élettartama jelentősen megnövelhető Tikkurila festékekkel.

A felhordásához ebben az esetben is használhatunk hengert vagy ecsetet. A luxus falfény egészen egyedi kivitelnek számít. Lehengerlő csillogást biztosíthatunk a falaknak, ami egészen elképesztő dizájnt eredményez.

De az olyan különlegességekről sem szabad megfeledkezni, mint például a mágneses falfestékek, amelyek speciális technológiával készülnek. Az így készített bevonatrendszereknek köszönhetően, a Tikkurila hosszú időn keresztül védi a különféle felületeket a kopástól és a nedvességtől. A Tikkurila esztétikai szempontból is remek döntés.