Fibaro Roller Shutter 3 a luxus legjava

fibaro roller shutter 3

A Smart and Home a Fibaro képviseletében segít felruházni az otthonunkat intelligens és személyre szabott funkciókkal. A precízen programozott Fibaro Roller Shutter 3 a kapuk, a redőnyök és a napellenzők irányítását teszi lehetővé. Ki ne szeretné átélni azt a fokú kényelmet, hogy a reggeli ébredések a lágyan beomló fény hatására történjenek meg?

Ellenben a túl erőteljes világosság sem kedvező ilyenkor, de szerencsére a Fibaro Roller Shutter 3 lehetőséget biztosít arra, hogy előre beprogramozhassuk az optimális időt és a megfelelő szöget a zsaluk, illetve a redőnyök leeresztéséhez, felemelkedéséhez. A teraszon ülve nyugodtan élvezhetjük a társasági eseményeket, a napellenzők dőlésszögét mindvégig hozzáigazíthatjuk a a szemünk kényelméhez.

A luxus érzetét adja meg számunkra a Fibaro Roller Shutter 3, amit kiegészíthetünk további intelligens termékekkel. A pénztárcánknak kedvező fogyasztásmérő beállítások jóvoltából pedig minden pillanatban ellenőrizhetjük a háztartásunk energiafelhasználását.