Hálószoba szőnyeg gyapjúból, műszálból vagy bőrből

hálószoba szőnyeg
Hálószoba szőnyeg

A hálószoba olyan helyisége a lakásnak, ami minden tekintetben a pihenésünket, feltöltődésünket kell segítse. A hálószoba szőnyeg sem elhanyagolandó eleme ennek a helyiségnek, hiszen a terebélyes ágy, kényelmes matrac mellett az sem mindegy, hogy ébredés után mire lépünk.

Mivel az esztétikai szempontok ugyanúgy hozzájárulnak a komfortérzethez, mint a kényelem, így az is fontos, hogy ez a lakástextil milyen és mennyire harmonizál a többi berendezési tárggyal. A hálószoba szőnyeg a színében és formailag is lehet egyedi. A különleges alakú és színű darabok nagyon keresettek manapság. Egy ilyen lakástextília esetében ugyanakkor mi lehetne fontosabb, mint maga az anyag, amiből készült?

A viszkóz és kevert szálú fajták most is közkedveltek a praktikusságuknak köszönhetően, de az úgynevezett shaggy hálószoba szőnyeg is egyre divatosabb. Ez a hosszú szálú típus ugyanis puha és süppedős, amin igazi élmény végigmenni. Ezek mellett, jelen vannak a gyapjúból készült és kézzel szőtt fajták is, de akár bőr szőnyeget is tehetünk a hálószobánkba.

A prémium bútor akár hosszú távú befektetés is lehet

A tömeggyártás korszakában nem meglepő, hogy semmi nem tart sokáig. A prémium bútor éppen ennek köszönhetően egyre népszerűbb. Sokszor látunk üzletekben szép bútorokat, csábító áron, azonban ez sajnos a legtöbb esetben megtévesztő, mivel a vonzó külső mögött nincs tartalom.

Már itthon is elterjedt az a tendencia, hogy érdemesebb a berendezési tárgyakba többet fektetni anyagilag, mint cserélni a bútorokat kétévente. Az Innoconcept prémium bútor kínálatában nemcsak az egyedülálló skandináv dizájnra került hangsúlyt, hanem a rendkívül magas minőségi sztenderdekre is.

Ezek a termékek anyagukban és gyártásukban is a maximumot hozzák. A különleges prémium bútor kollekcióban minden helyiségbe találunk praktikus és szép termékeket. A hálószobától kezdve, a gyerekszobán át a kertig mindenhova kaphatóak bútorok, de az irodákat, várótermeket is lehetőségünk van innen berendezni. Az egyedi funkcionális bútorokat bármikor megrendelheti Ön is!