Könnyen szállítható kempingszék

kempingszék
Kempingszék

Nincs annál jobb, mint amikor a család kirándulni indul, ám ilyenkor nemcsak az ételekre kell odafigyelni, hanem arra is, hogy legyen náluk egy asztal és néhány szék, hogy kényelmesen fogyaszthassák el a vízparton a magukkal vitt finomságokat. Néhány jól kiválasztott és minőségi kempingszék hosszú évekig kiszolgálja a család igényeit, kirándulásokon, kempingezés, horgászat közben egyaránt.

A kerti tevékenységek során is nyújt némi pihenési lehetőséget egy ilyen darab. Kényelmes jellegű, ellenálló anyagból készült, az utazunkshop.hu webáruház virtuális polcain helyet kapott összecsukható Handy Chair kempingszék, ami 90 kg-ot bír el, ezért kiváló felnőtteknek és gyerekeknek.

Kicsi mérete és összehajthatósága révén, kiválóan szállítható. Annyira könnyű, hogy szinte észre sem vesszük a jelenlétét. Az autó csomagtartójába is könnyen befér, egyáltalán nem foglal sok helyet. A kempingszék csomagja tartalmaz egy hordozható táskát is, mert a gyártók így biztosították a termék könnyebb szállítását.