Percek alatt használatra kész az utazóágy

utazóágy

Ha a babával való utazásról van szó, van egy termék, ami nagyban megkönnyítheti az életet. A rendkívül hordozhatóra tervezett utazóágy könnyen szállítható a hosszú utazásokra, így mindig lesz egy kényelmes hely, ahol a baba aludhat. A legjobb utazóágy kiválasztása egyszerű, ha tudjuk, mire kell figyelni.

Ezek olyan kiságyak, amelyek összecsukhatóak, így gyerekjáték bepakolni az autóba és magunkkal vinni. A legjobb modelleket szuper könnyű összeszerelni. Csak össze kell pattintani, amikor elértük az úti célt és máris van egy kényelmes alvóhely a babának.

Az összecsukható termékek rendkívül praktikusak minden olyan szülőnek, aki gyakran utazik vagy kiságy nélküli otthonokba látogat. Az utazó ágyakat általában olyan kattanó mechanizmusokkal tervezik, amelyek segítségével felhúzhatjuk az oldalakat, amíg azok merevek lesznek, majd lenyomhatjuk az alapot.

Az utazóágyak általában rövid utazásokra és éjszakai tartózkodásra készülnek, mivel a matracok általában vékonyabbak, mint a hagyományos kiságyak esetében.