Szükséges az alapfokú nyelvvizsga megszerzése

Alapfokú nyelvvizsga

Az angol nyelv ismerete nélkül ma már rettenetesen nehéz egy jól fizető munkahelyet kapni, még itthon is, külföldön pedig lehetetlen nélküle boldogulni. Nemcsak az alapszintű nyelvismeret fontos, de az alapfokú nyelvvizsga letétele, megléte is. A BeHappy angol nyelviskola lehetőséget nyújt a tanulásra, az órákon több tanár van jelen, akik egyénileg foglalkoznak a tanulókkal.

Gyakorlatilag ötvözik a magántanári, illetve a tanfolyami oktatás folyamatát. Bárki bármikor beülhet az órákra, de először minden tanulónak egy szintfelmérőt kell írnia, aminek alapján egyedi tanmenetet készítenek számára.

Az alapfokú nyelvvizsga letétele nem fog akadályba ütközni, ha ebben a remek nyelviskolában tanul, ami könnyen megközelíthető helyen található. Pesten a Ferenciek terétől és az Astoriától egy percnyi járásra, Budán pedig szintén 1 percre a Mammuttól. Tehát, az odautazás egyáltalán nem jelenthet problémát. Igen rugalmas időbeosztásban jöhet bárki az órákra és a saját tempója szerint haladhat a tanulással.