A Xiaomi Mi 9 tok a képernyőt is védi

Telefontokok minőségi kivitelben
Telefontokok minőségi kivitelben

A mai életünk kiemelkedően fontos eszköze az okostelefon. Szinte mindenkinek van, az idősebbek is hozzászoktak már a használatához, a gyermekek pedig, némi túlzással, úgy születnek, hogy értenek hozzá.

Annyira beépült az életünkbe, hogy a telefonáláson kívül is rengeteg dolgot intézünk általa, így a védelmére is gondolnunk kell, erre való a Xiaomi Mi 9 tok. Erre azért van szükség, mert a mindennapos használat közepette, sokszor nem tudunk eléggé vigyázni az eszközünkre.

Legtöbbször a kezünkben tartjuk, sok más egyéb dologgal együtt. A kulcscsomónk különösen veszélyes a telefonunk kijelzőjére, így egy Xiaomi Mi 9 tok igazán jól jön, főleg ha egy mágneszáras darab, ami a képernyőnket is védi, így pedig nem kell külön üvegfólia sem.

A legnagyobb problémát természetesen az okozza, amikor a készülékünk kiesik a kezünkből, táskánkból és a kőpadlón vagy az utca kövén landol. A Xiaomi Mi 9 tok elnyeli az érkezés okozta rezgéseket, ezért azok nem a telefonra hatnak, ezáltal épségben használható marad.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük