El sem hinnéd, hogy milyen külső akkumulátorok vannak

Unikornis alakú powerbank
Unikornis alakú powerbank

Energiára mindig is szüksége volt az emberiségnek, mondhatni napjaink egyik alapvető problémája, ami foglalkoztatja a tudósokat, hogy a véges energiaforrásokat miként tudják helyettesíteni? Nem egyszerű probléma, de nem is lehetetlen a megoldása, hiszen eddig már sikerült néhány alternatívát felsorakoztatni, ami úgy tűnik egyre jobb lesz. Az okostelefonok bár rendkívül hasznosak, de hátrányuk, hogy gyorsan lemerülnek, ami kissé elszomorító.

Sok mindenkinek fel tudja dobni a szürke hétköznapokat egy unikornis alakú powerbank. Természetesen a formája is felkelti a figyelmet, azonban igazából a belső tartalma teszi értékessé, főleg amikor az okostelefon jelzi, hogy energiahiányban szenved, ezért csatlakozni kellene valamilyen energiaforráshoz, különben pár percen belül csak egy marék műanyag, fém és üveg lesz, amivel nem lehet túl sokat kezdeni. A powerbank igazán nagyszerű szolgálatot tesz egy kirándulás vagy táborozás alkalmával, amikor több napig nincs konnektor vagy autó, ahol feltölthető a telefon. Nyilván telefon nélkül is lehet táborozni, de egyrészt így nem lehet megörökíteni az eseményeket, a helyszíneket, másrészt nem lehet tartani a kapcsolatot az otthoniakkal, végül pedig a világban történő eseményekről is lemarad az ember. Tehát, ha a természetben történő táborozás alatt sem szeretnél kilépni a világból vagy lemaradni annak eseményeiről, akkor mindenképpen vásárolj meg az unikornis alakú powerbank készüléket, amivel nemcsak okostelefont, hanem tabletet és egyéb okoskütyüket is feltölthetsz.

Ugyanakkor, egy ilyen kis powerbank hihetetlenül kényelmessé teszi az életet, hiszen ha este kint vagy a kertben nézel egy filmet, de lassan lemerül a telefonod vagy a tableted, akkor nem kell besétálnod, hanem tovább élvezed a szabadtéri mozit. Rendeld meg most kedvezményes áron ezt a kis kütyüt, ami bizonyos esetekben aranyat érhet, sőt, életeket menthet. Amennyiben most vásárlod meg, akkor 9890 Ft helyett csak 5450 Ft. Kattints gyorsan, mert az akció csupán a készleterejéig tart!

Print Friendly, PDF & Email