Ivókürt a hangulatos sörözéshez

ivókürt
Ivókürt sörözéshez

Együtt sörözni a haverokkal mindig jó élmény és néhány kiegészítővel még inkább fel lehet dobni a hangulatot. Például, ha a vikingeket idéző ivókürt rejti a finom nedűt, akkor az biztosan megalapozza a jókedvet és még beszédtémát is biztosíthat, ha többen is jártasak a Skandinávia 8. és 11. századok közötti történelmében, vagy ha látták a híres sorozatot, ami ezt a kort és népet mutatja be.

Ugyanakkor, az ivókürt nemcsak saját részre szerezhető be, illetve azért, hogy legyen amivel stílusosan kínálhatja a sört, hiszen ajándéknak is kiváló. Ha van egy barátja, aki rajong a vikingekért vagy egyszerűen a különleges tárgyakért, korsókért, akkor ő biztosan nagyon örvendene egy ilyen darabnak, ami az ivást is képes élménnyé varázsolni.

Születésnapra, karácsonyra vagy csak úgy, egy hétköznapon is meglepheti egy designos ivókürttel, ami ezentúl biztosan a közös italozások szerves részét fogja képezni és nem fogja elmulasztani egyszer sem, hogy elmondja a többieknek, ezt a szép ajándékot a legjobb haverjától kapta.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük