La Roche Posay Lipikar kozmetikumok igényeseknek

la roche posay lipikar
la roche posay lipikar

A La Roche-Posay termékek csomagolásánál fontos szempont a kevesebb műanyag felhasználása, ugyanis a kozmetikai cég nagy hangsúlyt fektet az ökológiai lábnyom csökkentésére. Kartonalapú, környezetkímélő a csomagolása az új La Roche Posay Lipikar AP+M balzsamnak, aminek a tubusa a hagyományosnál 45%-kal kevesebb műanyagot tartalmaz.

A 400 ml pumpás kiszerelés pedig egészében újrahasznosított műanyagból előállított tubusba lett csomagolva. A kozmetikum egyik fő alapanyaga a shea vaj, egy megbízható beszerzési forrásból, Burkina Fasoból származik. További összetevők az Aqua Posae és a Niacinamid, ezek együtt hozzájárulnak a mikrobiom egyensúlyban tartásához, ami alapvető az atópiás bőrápolás során.

A tápláló és a bőr védőrétegét erősítő, emellett a problémák kiújulását akadályozó balzsam rendkívül száraz, ekcémára vagy allergiára hajlamos bőrre lett kifejlesztve. A bőrkárosító tényezőknek leginkább kitett kéz mindennapos ápolására, az azonnal beszívódó La Roche Posay Lipikar Xerand hidratáló kézkrém javasolt.