A szerepjátékok fejlesztik a kommunikációt

Bármik lehetnek, amik csak akarnak!

A gyerekek fantáziája határtalan, és imádnak belebújni különféle elképzelt mesehősök bőrébe. A szerepjátékok segítségével lovagok, kalózok, varázslók is lehetnek, mert minden kreatív kellék megtalálható egy csomagban.

A kicsiknek remek szórakozást nyújt és fejleszti a képzelőerejüket, ami nagyon fontos minden korban. Minél jobb meglátása lesz egy dologról, annál összetettebb képet tud alkotni bizonyos helyzetekben. A szerepjáték, mint akármilyen más játék elengedhetetlenül jelen kell legyen a gyermekeink életében.

Nekik csupán móka és szórakozás, de észre sem veszik, hogy mennyit tanulhatnak egy-egy ilyen szituációs játékból, főleg, hogy kisebb-nagyobb csoportokban játsszák együtt. A szerepjátékok megtanítják őket a kommunikációra és arra, hogyan nyissanak egymás felé.

Minél több időt töltenek együtt, a későbbiekben annál könnyebben fogják megtalálni a közös hangot a többi emberrel az életben. A webáruházunk által kínált szerepjátékok színes választéka megunhatatlan szórakozást kínál kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt.